woensdag, 11. januari 2017 - 17:32

Opnieuw aanhouding in ontvoeringszaak Groninger

Opnieuw aanhouding in ontvoeringszaak Groninger
Foto: Politie
Groningen

De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering en mishandeling opnieuw aanhoudingen verricht. Dinsdagavond werd in Groningen een 28-jarig lid van een motorclub aangehouden. Woensdagmiddag vond in diezelfde plaats een aanhouding plaats van een 32-jarige man van dezelfde motorclub. In totaal zijn nu zes personen aangehouden.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van een motorclub. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub is en de mishandeling/ontvoering.

De twee aangehouden mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. Vier eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: