dinsdag, 11. juli 2017 - 22:26 Update: 11-07-2017 22:41

Onderzoek dode man Palingpad Haarlem

Onderzoek dode man Palingpad Haarlem
Foto: Politie
Onderzoek dode man Palingpad Haarlem
Foto: Politie
Haarlem

Op dinsdag 4 juli werd rond 14.00 uur in een park aan het Palingpad het levenloze lichaam van een nog altijd onbekende man gevonden. Het stoffelijk overschot lag in de bosjes en is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Toen het slachtoffer werd aangetroffen, droeg hij adidasschoenen maat 42, Kleding van WE Fashion, een korte spijkerbroek, zwarte onderbroek en bij zijn lichaam lag een zwart T-shirt.
Ook is bekend dat het slachtoffer ongeveer 1,75 meter was, kort donker haar had en dat zijn tanden iets uit elkaar stonden. Over de leeftijd van de overleden man, valt niets te zeggen.

Bij het stoffelijk overschot lag tevens een sieradendoosje. Echter is het niet duidelijk of deze bij het slachtoffer hoort. Ook werd er in de broekzak van het slachtoffer een polsbandje gevonden met een naam en diverse getallen.

De politie heeft de volgende vragen;

- Hoe kwam deze man aan het polsbandje?
- Heeft u een idee wie de overleden man kan zijn; mist u bijvoorbeeld al langere tijd iemand in uw omgeving die een link kan hebben naar het polsbandje?
- Bent u de afgelopen tijd in de buurt van de vindplek (Palingpad) geweest en heeft u iets opvallends gezien? Dan kunt u contact opnemen met 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: