vrijdag, 14. juli 2017 - 17:03

Marechaussee zoekt informatie in zaak overleden motorcrosser Leusderheide

Koninklijke Marechaussee zoekt informatie in zaak overleden motorcrosser
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Leusden

RTL Boulevard besteedde gisteravond aandacht aan het onderzoek naar het ongeval dat op donderdag 29 december 2016 plaats vond op de Leusderheide. Hierbij kwam de 20-jarige motorcrosser Kevin van Vrijberghe de Coningh om het leven nadat hij op een boomstam was gebotst die dwars over de weg was gelegd. Informatie die kan leiden tot de oplossing van dit ongeval is nog altijd welkom.

Het ongeval vond plaats op de scheidingsweg tussen het militair oefenterrein en het gebied van Staatsbosbeheer / Utrechts landschap, de Treekerweg. Deze weg is voor recreanten te bereiken vanaf de N227 en ligt in het verlengde van de parkeerplaats van het pannenkoekenrestaurant Bergzicht.

De recherche van de Marechaussee wil graag in contact komen met personen die in de periode voorafgaand aan het ongeval in dit gebied zijn geweest, of personen die op andere wijze over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek.

Het team is met name geïnteresseerd in informatie over de toedracht en het neerleggen van de boomstam op of rond 29 december 2016 en de periode hieraan voorafgaand. 

Indien u tips heeft kunt u bellen met de recherche van de Marechaussee op 0800-1814 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: