woensdag, 26. juli 2017 - 14:48

Motorrijder zwaar gewond bij verkeersongeval

Motorrijder zwaar gewond bij verkeersongeval
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Oosterhout

Een 58-jarige man uit Bavel is woensdagmorgen zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Beneluxweg. Het slachtoffer reed met zijn motor over de Beneluxweg in de richting van de Europaweg. Ter hoogte van de kruising met de Vondellaan kwam hij in aanrijding met een auto bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Breda.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse een hartstilstand. Hij werd gereanimeerd door twee verpleegkundigen welke onderweg waren vanuit hun werk naar huis. Zij reden toevallig voorbij en besloten direct hulp te bieden. Agenten sloten de AED aan, kort hierna kwam de eerste ambulance ter plaatse waarna de bemanning daarvan de hulpverlening overnam.  Het slachtoffer werd met hartslag en diverse breuken naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.  

Onderzoek

Een verkeersongevallenanalist  heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen van het verkeersongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.  Op de Facebookpagina van het team is een oproep geplaatst.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: