vrijdag, 1. september 2017 - 12:51 Update: 01-09-2017 13:20

Verwarde moeder slaat kind bloedneus

Verwarde moeder slaat kind bloedneus
Foto: MV
Tilburg

Een vrouw uit de wijk Korvel-St.Anna is donderdagavond aangehouden nadat haar kind met een bloedneus het huis uit was gevlucht. Het kind zou zijn geslagen door haar moeder die aan het doordraaien was.

Op donderdag 31 augustus 2017 kwam er een melding van een buurtbewoner uit de wijk dat er een kind met een bloedneus bij haar op de stoep stond. Het kind, wat overstuur was, gaf aan dat dat haar moeder haar geslagen had.

'Baby in woning'

Er zou nog een baby in de woning zijn. Verschillende agenten werden naar de straat gestuurd. Er waren veel buurtbewoners op straat. Bij de woning zagen ze dat de verwarde vrouw de baby oppakte en er mee weg liep verder de woning in. Ze weigerde de deur open te doen. De agenten namen geen risico en er werd besloten de woning te betreden. De voordeur werd open gebroken. De baby werd van de vrouw afgenomen en ze werd aangehouden.

Jeugzorg ingeschakeld

De twee kinderen zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Uit de situatie in de woning en de verklaringen van het kind bleek het hier te gaan om een schrijnende situatie voor de kinderen. Jeugdzorg werd gebeld die de zorg over de twee kinderen overnam.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: