maandag, 4. september 2017 - 17:56 Update: 04-09-2017 17:57

Drie aanhoudingen na steekincident Zoetermeer

Drie aanhoudingen na steekincident Zoetermeer
Foto: archief
Zoetermeer

De politie heeft zondagavond drie mannen uit Zoetermeer aangehouden als verdachten van een steekincident waarbij zondagochtend een 25-jarige man gewond is geraakt. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Het 25-jarige slachtoffer van de steekpartij werd zondagochtend rond 00.55 uur in een portiek aan de Duitslandlaan in Zoetermeer gewond aangetroffen. 

Woordenwisseling

Omstreeks 00.50 uur reed de Zoetermeerder over de Berlijnstraat waar hij een woordenwisseling kreeg met drie mannen. Na de woordenwisseling werd de Zoetermeerder door twee van de drie mannen aangevallen. 

In hoofd gestoken

Hij raakte toen nog niet gewond en liep door naar een portiek aan de Duitslandlaan. Daar werd hij meerdere keren, vooral in zijn hoofd, gestoken. De drie mannen gingen er daarna vandoor in een auto. De Zoetermeerder werd opgevangen door omstanders, waarna de politie werd gealarmeerd.

Aanhoudingen

Na onderzoek door rechercheurs hielden politieagenten zondagavond 3 september drie mannen uit Zoetermeer in de leeftijd van 17. 21 en 24 jaar, aan als verdachten van het steekincident. De drie zitten vast en worden gehoord.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: