dinsdag, 12. september 2017 - 20:38 Update: 12-09-2017 20:41

Man (30) omgekomen bij ongeval met crossmotor

Man (30) omgekomen bij ongeval met crossmotor
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Ottersum

Dinsdagmiddag is in het Limburgse Ottersum een 30-jarige man uit Gennep om het leven gekomen bij een ongeval met een crossmotor. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak en roept getuigen op zich bij haar te melden.

Bosgebied

Rond 15.15 uur kregen de hulpdiensten melding van een persoon die ernstig gewond was aangetroffen in bosgebied aan de Looiseweg. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse komen te overlijden.

Aanhouding

Uit de eerste bevindingen van de politie blijkt dat het slachtoffer een ongeval heeft gehad met een crossmotor in het bosgebied. De betreffende crossmotor werd niet door agenten aangetroffen. Later op de middag meldde de 23-jarige eigenaar uit Gennep zich bij de politie. Hij is aangehouden op verdenking van verlaten plaats ongeval en zal op het politiebureau worden gehoord over de zaak.

Onderzoek

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn samen met deskundige van VerkeersOngevallen Analyse (VOA) een technisch onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Daarom dat de directe omgeving van de incidentlocatie aan de Looiseweg is afgezet voor het publiek.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die meer duidelijkheid kunnen geven over wat er zich precies heeft afgespeeld in de bossen en hoe de motorrijder is verongelukt. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: