maandag, 6. november 2017 - 13:36 Update: 06-11-2017 13:47

Duo met kort lontje mishandelt conducteur en agent

Duo met kort lontje mishandelt conducteur en agent
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Meppel

Afgelopen zondagmiddag heeft de politie op het station van Meppel een man en een vrouw aangehouden als verdachte van mishandeling van een conducteur en een agent. Dit meldt de politie maandag.

Opgewacht

Na een melding van een mishandeling van een conducteur in een trein door een man werd deze man door de politie opgewacht op het station aan de Stationsweg in Meppel. Daar verklaarde de conducteur geslagen te zijn door de 23-jarige uit Almere afkomstige man. 

Ongeldig vervoersbewijs

Deze bleek tijdens controle te reizen op het vervoersbewijs van een ander persoon waarbij tevens de foto was weggekrast. De 35-jarige uit Drachten afkomstige vrouw bleek wel een geldig vervoersbewijs te hebben maar had niet ingecheckt. 

Bekeuring

Toen beiden hiervoor bekeurd werden viel de man de conducteur aan waarbij tijdens de worsteling de kleding van de conducteur werd vernield en hij mishandeld werd. Ook beledigde de verdachte de conducteur. Op het station werd de man vervolgens aangehouden waarna de vrouw een politieagent aanviel en ook werd aangehouden. 

Categorie:
Blik op 112: