maandag, 18. december 2017 - 14:13 Update: 18-12-2017 16:34

Bewoonster (81) in bed ook geraakt door kogel schietpartij Overvecht

Bewoonster (81) in bed ook geraakt door kogel schietpartij Overvecht
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Utrecht

Bij de nachtelijke schietpartij in het Utrechtse Overvecht, waarbij volgens de politie vermoedelijk met een automatisch vuurwapen is geschoten op een rijdende auto, is ook een 81-jarige bewoonster van de Japuradreef gewond geraakt. 'Zij lag in haar woning te slapen en werd door een kogel geraakt in haar been', zo laat de politie maandagmiddag weten.

Ziekenhuis

'Het 81-jarige slachtoffer werd gelijk vervoerd naar het ziekenhuis. Zij wordt op dit moment behandeld aan haar verwonding. Ze maakt het naar omstandigheden goed', aldus de politie.

Melding schietpartij

Rond middernacht kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen over een schietincident. Het voertuig dat op de Japuradreef werd beschoten werd achtergelaten op de Orinocodreef. Twee inzittenden raakten bij de schietpartij gewond.

Politieonderzoek gestart

Op de Japuradreef troffen agenten meerderen hulzen aan. Specialisten van Forensische Opsporing hebben een sporenonderzoek ingesteld en het beschoten voertuig in beslag genomen. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: