zondag, 7. januari 2018 - 9:10 Update: 07-01-2018 11:12

Man zwaargewond en bekneld bij frontale aanrijding auto en vrachtwagen

Man zwaargewond en bekneld bij frontale aanrijding auto en vrachtwagen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Noordhorn

Zaterdagmiddag is bij een frontale aanrijding met een vrachtwagen, op de N355 tussen Zuid- en Noordhorn, een 72-jarige man uit Vries zwaargewond en bekneld geraakt. Dit meldt de politie zondag.

Bekneld

In de flauwe bocht hing de auto van de 72-jarige gedeeltelijk boven de sloot. De vrachtwagen stond in de berm. De 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Ulrum bleef ongedeerd. De bestuurder uit Vries zat bekneld in zijn auto en kon door de brandweer worden bevrijd. Hij is met onder andere heup- bekken en nekletsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Verkeerde weghelft

De verkeersspecialisten van de Verkeersongevallen Analyse van de politie hebben onderzoek gedaan. Ook werden getuigen gehoord. Door nog onbekende oorzaak is de 72-jarige, komende vanuit de richting Noordhorn en rijdende richting Groningen, op de verkeerde weghelft terecht gekomen waardoor een frontale aanrijding niet meer te voorkomen was.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: