maandag, 5. februari 2018 - 17:06 Update: 05-02-2018 17:25

Sectie overleden man (39) Waddinxveen afgerond, toxicologisch onderzoek volgt

Sectie overleden man (39) Waddinxveen afgerond, toxicologisch onderzoek volgt
Foto: Archief EHF
Den Haag/Waddinxveen

Afgelopen weekend is er sectie verricht op het lichaam van de 39-jarige man die afgelopen vrijdag na een aanhouding in Waddinxveen is overleden. Dit meldt het Openbaar Ministerie (OM) maandagmiddag.

Agenten gehoord

'Er zijn vier betrokken agenten als getuige gehoord. Over de uitkomsten van de verrichte sectie kan het OM nog geen mededelingen doen. Daarvoor moet er eerst een volledig beeld zijn van wat er gebeurd is', aldus het OM.

Toxicologisch onderzoek

Onderdeel van dat beeld vormt ook een toxicologisch onderzoek dat komende tijd zal worden uitgevoerd. Dat toxicologische onderzoek vindt mede plaats om te zien of dat een verklaring kan bieden voor het verwarde gedrag van de overleden persoon. 

Rijksrecherche

Het OM kan op dit moment niet zeggen wanneer de inhoudelijke resultaten van het onderzoek kunnen worden gemeld. De Rijksrecherche onderzoekt het overlijden van de 39-jarige man onder leiding van het Openbaar Ministerie in Den Haag.

Lees ook: Filmbeelden tonen incident met dodelijke afloop Waddinxveen

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)