vrijdag, 11. mei 2018 - 16:23 Update: 11-05-2018 16:39

Geodriehoeken Hema met drukfout gratis omruilen

Geodriehoeken Hema met drukfout gratis omruilen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Bij de HEMA zijn er de laatste weken een aantal geodriehoeken met een drukfout verkocht. 'Bij deze foutieve exemplaren staan teveel streepjes tussen de graden aan de buitenkant tussen 50-60-70, etc., zo laat de HEMA vrijdag weten.

Gratis omruilen

HEMA verzoekt iedereen die onlangs een geodriehoek gekocht heeft deze te controleren. 'Mocht jij per abuis een verkeerd gedrukte geodriehoek hebben aangeschaft, dan mag je deze kosteloos omruilen voor een correct exemplaar bij een HEMA bij jou in de buurt. HEMA gaat alle geodriehoeken controleren op deze drukfout en biedt haar excuses aan voor deze fout', aldus de HEMA.

Oplettende examenkandidate

Dankzij een oplettende examenkandidate kwam de drukfout aan het licht. Met de start van het Centraal Schriftelijk Eindexamen aanstaande maandag is HEMA er veel aan gelegen om iedereen van een goede geodriehoek te voorzien. Alle voorraad, zowel in de winkels als in het centraal distributiecentrum worden nagekeken op deze drukfout om zo snel mogelijk weer de juiste exemplaren in de winkels te krijgen.

Categorie:
Provincie: