zondag, 27. mei 2018 - 15:39 Update: 27-05-2018 19:14

Politie verricht aanhoudingen na incident zwembad boerderij Milheeze

Dode en gewonde bij zwembad achter boerderij in Milheeze
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Milheeze

De hulpdiensten zijn zondagmiddag rond 13.25 uur in het Brabantse Milheeze uitgerukt na een melding bij een boerderij aan de Peeldijk. 'Twee personen zijn bij een zwembad gereanimeerd', zo laat de politie zondagmiddag weten.

Op bezoek

'Eén persoon, een 29 jarige man uit Milheeze, is overleden. De identiteit van de andere man, die in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht, is nog niet officieel vastgesteld. Beide mannen waren op bezoek op genoemd adres', aldus de politie. Er is nog niet bekend wat hier is voorgevallen.

Ook nog andere man en vrouw op bezoek geweest

'Er bleken nog 2 mensen op bezoek te zijn geweest', zo laat de politie zondagavond  weten. Het gaat om een 28-jarige man uit Milheeze en 32-jarige vrouw uit Helmond. Ze zijn opgespoord en aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij wat zich op de boerderij aan de Peeldijk heeft afgespeeld. Daarbij houdt de politie vooralsnog alle scenario's open.

Onderzoek gestart

De politie heeft rond de locatie van het incident een afzetting gemaakt en is een forensisch onderzoek gestart. Bij het de hulpverlening voor het incident werd ook een traumahelikopter ingeschakeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: