maandag, 13. augustus 2018 - 13:16 Update: 13-08-2018 13:23

Snorfietsster (46) overleeft ernstige botsing met bromfietser (17) niet

Vianen

Een snorfietsster is zondagavond overleden aan de gevolgen van haar verwondingen die zij opliep bij een botsing met een andere bromfietser in Vianen. Dit meldt de politie maandag.

Overleden

'De dodelijke aanrijding tussen beide bestuurders gebeurde zondagavond op de Lekdijk. De vrouw, een 46-jarige inwoonster van Vianen overleed en de jongen, een 17-jarige inwoner van Hagestein, raakte zwaargewond', aldus de politie

Traumahelikopter

Rond 22.30 uur reed de 17-jarige bromfietser over de Lekdijk komende uit de richting van Lopikerkapel. Uit de richting van Hagestein naderde de tegemoetkomende 46-jarige snorfietsster. Beiden kwamen met elkaar in botsing waarbij zwaar letsel ontstond bij beide bestuurders. 

Overlijden slachtoffer

Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel van de vrouwelijke bestuurster was zo ernstig dat zij in de loop van de nacht overleed. Het tactisch verkeersteam doet onderzoek naar de omstandigheden rond het ongeval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: