vrijdag, 23. november 2018 - 16:43 Update: 23-11-2018 16:52

'Ontploffing en brand auto Rijswijk was zelfdoding'

'Ontploffing en brand auto Rijswijk was zelfdoding'
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rijswijk

De politie gaat er na uitvoerig onderzoek vanuit dat het incident waarbij op maandag 19 november omstreeks 22.30 uur in Rijswijk een man in een auto is omgekomen, nadat de auto waar hij in zat ontplofte en in brand vloog, zelfdoding betreft. Dit meldt de politie vrijdag.

Getuigen

Getuigen meldden die avond aan de politie dat een voertuig na een ontploffing in vlammen stond op de Prinses Beatrixlaan. Een man die in het voertuig zat, is ter plaatse in het voertuig overleden. De politie gaat na uitgebreid onderzoek uit van zelfdoding.

Team Explosieven Verkenning

Na controle door brandweer en het Team Explosieven Verkenning werd het uitgebrande voertuig veiliggesteld. Daarna zochten onder andere technisch en forensisch rechercheurs naar sporen in en rondom het getroffen voertuig. Aanwezige agenten spraken met meerdere getuigen. 

Identiteit

Ook werd een onderzoek naar de identiteit van de overledene gedaan. Na uitgebreid onderzoek, waarbij diversen personen in de leefomgeving van de man zijn gehoord, wordt een misdrijf uitgesloten. De uitkomsten van het onderzoek leidden tot de conclusie dat er naar alle waarschijnlijkheid sprake is geweest van zelfdoding.

Informatie 

Nu hulp nodig? bel 0900-0113 of ga naar 113.nl

 

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):