woensdag, 24. april 2019 - 8:04 Update: 24-04-2019 17:56

Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag

ongeval, a12, vier doden
Foto: fbf
Den Haag

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn bij een ongeluk op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag vier mensen om het leven gekomen.

Familie

De slachtoffers zaten allemaal in één auto. Het gaat om twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en een 26-jarige man, hun aanstaande zwager, uit Rotterdam. Dit heeft de politie bekendgemaakt. Op beelden is te zien dat de auto total loss tussen de vangrail en de geluidswal lag. De auto reed in de richting van Den Haag.

Onderzoek

Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. De A12 was in de buurt van het knooppunt Prins Clausplein geheel afgesloten voor verkeer in beide richtingen. De weg naar Utrecht werd in de loop van de nacht weer vrijgegeven, de weg richting Den Haag ging woensdagochtend om 6.30 uur weer open. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. De verkeersdienst van de politie-eenheid Den Haag doet nader onderzoek. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):