vrijdag, 17. mei 2019 - 16:22 Update: 17-05-2019 16:23

Arrestatieteam beëindigd gijzeling in Rotterdam

arrestatieteam-gijzeling
Foto: FlashphotoNL
Rotterdam

Vrijdagmorgen rond 11.30 uur hield een man in een woning aan de Bellevoysstraat een vrouw tegen haar wil vast. 'Meerdere politie-eenheden gingen op de melding af en zetten een korpsonderhandelaar in. Een man van 22 jaar uit Rotterdam is aangehouden. Het slachtoffer wordt nagekeken door ambulancepersoneel', zo laat de politie vrijdagmiddag weten.

'Ik word vastgezouden'

De melding van het slachtoffer kwam via-via binnen bij de politie. De tekst ‘ik word vastgehouden’ van het slachtoffer was voor de politie genoeg om met meerdere politie-eenheden met spoed naar de Bellevoysstraat te gaan. 

Inval arrestatieteam 

Na verschillende pogingen om de man veilig uit de woning te praten, werd de korpsonderhandelaar ingezet. Ook het arrestatieteam en Team Parate Eenheid stonden inmiddels klaar. Er is uiteindelijk een inval gedaan in het huis waar een 22-jarige Rotterdammer werd aangehouden. 

Relationele sfeer

De vrouw, 21 jaar en ook uit Rotterdam, is naar het politiebureau voor aangifte en wordt nagekeken door ambulancepersoneel. Vermoedelijk heeft het zich afgespeeld in de relationele sfeer. De politie onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: