maandag, 12. augustus 2019 - 21:30 Update: 13-08-2019 13:22

Gedenkmonumentje na dodelijk verkeersongeval Sint-Oedenrode

Sint Oedenrode

Op de plek waar zondagavond het verschrikkelijke verkeersongeval plaatsvond waarbij twee personen om het leven kwamen op de Eekhoorn (N618) bij Sint-Oedenrode is maandagavond een klein gedenkmonumentje gemaakt.

Kaarsje en siervlinder

Er brandt een kaarsje en er zijn bloemen geplaatst. Ook staat er een siervlinder bij. Inmiddels is bij de boom ook een vangrail geplaatst. 

Automobilist gewond naar ziekenhuis

Het tragische verkeersongeval gebeurde zondagavond rond 21.15 uur. Een automobilist botste tegen een scooter. De beide personen die op de scooter reden zijn nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De automobilist is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Traumahelikopter 

De weg werd volledig afgesloten en het ongeval werd afgeschermd door de brandweer. Het betreft de N618 tussen Boxtel en Schijndel. De hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Er is een traumahelikopter geland, tweede traumahelikopter werd kort voor aankomst bij de incidentlocatie gecanceld. 

Onderzoek politie

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies kon gebeuren. De politie onderzoekt momenteel de precieze toedracht van het ongeluk op de kruising van de Boxtelseweg en de Gemondsedijk tussen Schijndel en Boxtel, ter hoogte van de Eekhoorn. 

Slachtoffers uit Sint Oedenrode

Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Sint Oedenrode en een 52-jarige man, uit dezelfde plaats. Zij werden op hun snorfiets door een automobilist aangereden. Deze is ter plekke aangehouden omdat een blaastest uitwees dat de 49-jarige Boxtelaar teveel alcohol had gedronken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):