maandag, 18. november 2019 - 16:46 Update: 18-11-2019 16:51

Overvaller met Screammasker schrikt van gillende verkoopster

Scream-masker
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Vlaardingen

Zondagavond overviel een man met donkere kleding en een Screammasker op een supermarkt aan de Reigerlaan. Hij bedreigde de vrouw met een mes en wilde geld. 'De schrik zat er bij de medewerkster en haar gezin, die in de exotische supermarkt aan het werk was, goed in en de verkoopster gilde zo hard dat de overvaller schrok en er zonder buit vandoor ging', zo meldt de politie maandag.

Mes

De vrouw stond zondagavond rond 18.15 uur eten te breiden achter de toonbank toen ze de man met het zwart witte masker voorbij zag lopen. Ze dacht dat het nog iets met Halloween te maken had. Voor ze het wist stond de overvaller voor haar neus en liet hij een mes zien. 

Gillen

Hij vroeg om geld en sloeg meerdere keren hard met het mes op de toonbank. Ze begon vervolgens heel hard te gillen, waardoor haar man, die achterin de winkel bezig was, ook kwam kijken. Haar nog jonge zoon en dochter waren ook getuigen van dit heftige incident. De overvaller was niet bestand tegen het harde gegil en rende de winkel uit. Hij ging richting de Kraanvogellaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: