maandag, 30. december 2019 - 17:51 Update: 30-12-2019 18:04

Dode woning Schiedam is 26-jarige man uit Rijswijk

forensisch-onderzoek-lichaam
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Schiedam

De identiteit van de man die op zaterdagavond 28 december zwaargewond in een woning aan de Boomgaardstraat in Schiedam werd aangetroffen is bekend. 'Het is niet de bewoner van het pand. Het gaat om een 26-jarige man uit Rijswijk', zo laat de politie maandagavond weten. De man overleed zaterdagavond ter plaatse aan zijn verwondingen.

Melding schoten gehoord in woning

De politie kreeg afgelopen zaterdagavond een melding dat er schoten waren gehoord in een woning aan de Boomgaardstraat. Ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde man aan. Hulp door onder andere het personeel van een traumahelikopter mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed op de plaats van het incident.

Onderzoek gestart

Agenten begonnen direct een onderzoek in de omgeving, terwijl forensisch experts met sporenonderzoek begonnen. Uit dat onderzoek blijkt dat er nog een gewonde betrokken was bij het incident die, al dan niet met hulp van anderen, de woning heeft weten te verlaten.

Buurtonderzoek

Het buurtonderzoek is zondag voortgezet en nam ook een groot deel van vandaag in beslag. Rechercheurs spreken met buurtbewoners, horeca-eigenaren en winkeliers. Ook worden er camerabeelden bekeken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):