dinsdag, 25. mei 2021 - 14:44 Update: 25-05-2021 20:37

Jongen (17) omgekomen bij steekincident in Rotterdam

brancard-ambulance-patient
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

Dinsdagochtend is bij een steekpartij in een woning op de Meester Arendstraat in Rotterdam-Charlois een 17-jarige jongen om het leven gekomen. Dit meldt de politie dinsdag.

Moeder gewond

'Zijn 44-jarige moeder is ook gewond geraakt. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis', aldus de politie. De toedracht van de steekpartij aan de Meester Arendstraat, die rond 09.30 uur gebeurde, is volgens de politie nog onduidelijk. 'Omwonenden spreken over drie personen die rennend het portiek van de desbetreffende woning hebben verlaten na het steekincident. De politie neemt deze informatie mee in het onderzoek', aldus de politie.

TGO

De Forensische Opsporing doet uitgebreid onderzoek in de woning. Ook wordt gesproken met omwonenden en bekenden van de familie om meer duidelijkheid te krijgen over wat zich mogelijk heeft afgespeeld.  De politie zet een groot team van 20 rechercheurs (TGO) op het onderzoek.

Gereanimeerd

De zwaargewonde 17-jarige jongen is na een poging hem te reanimeren overleden. De moeder van de jongen is naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat de toedracht van de steekpartij, die in de woning plaatsvond, nog onduidelijk is vraagt de politie eventuele getuigen om contact op te nemen met de politie.

Categorie:
Provincie: