zondag, 22. augustus 2021 - 10:52 Update: 22-08-2021 18:32

Politie staat voor raadsel: wie is deze in ziekenhuis overleden man?

jas-kleding
Foto: Politie
Zutphen

De politie in Zutphen staat voor een raadsel nadat een man in de vroege ochtend van dinsdag 10 augustus in ernstige medische toestand werd binnengebracht op de spoedeisende hulp van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. 'De man is uiteindelijk overleden, maar het is onbekend wie hij is', zo meldt de politie die hoopt dat er mensen zijn die hierover informatie hebben.

Geen misdrijf maar identiteit onbekend 

'Hoewel er geen sprake is van een misdrijf en het gaat om een natuurlijke dood, wil de politie graag weten wie de man is. Alleen dan kunnen familie en naasten van de man worden geïnformeerd', aldus de politie.

Oproep om te melden

De man had niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden opgemaakt. Ook de personen die hem met een blauwe Ford Focus naar het ziekenhuis brachten, zijn zonder iets achter te laten vertrokken. Met hen komt de politie graag alsnog in contact. 

Contact met ziekenhuis gezocht

Ook zijn er mensen geweest die contact hebben gezocht met het ziekenhuis om informatie te krijgen over de man. Ook met deze personen spreekt de politie graag. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Dat geldt ook voor andere mensen die meer informatie over de man hebben of mogelijk weten wie hij is.

Signalement van de man

De man is volgens de politie vermoedelijk afkomstig uit Oost-Azië en is 1.68 meter lang en weegt 74 kilo. Hij heeft een normaal postuur, bruine ogen en kort zwart haar. Verdere heeft hij een litteken op zijn hoofd aan de rechterzijde binnen de haargrens.

Kleding man 

De man droeg een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe en een gewatteerde jas met rood/witte strepen op de mouwen. De jas had opvallende witte ritsen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: