vrijdag, 10. september 2021 - 17:04 Update: 10-09-2021 17:09

Verdachte (31) doodsteken vrouw (34) in Den Bosch langer vast

Foto van camera op cel | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Den Bosch

De 31-jarige man uit Nieuwegein, die er van wordt verdacht afgelopen woensdag een 34-jarige vrouw in Den Bosch te hebben doodgestoken, blijft nog zeker veertien dagen langer vastzitten. 'Dat heeft de rechter-commissaris vrijdagmiddag besloten', zo meldt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag.

Onderzoek naar de toedracht nog in volle gang

'Om antwoord te krijgen op de vraag wat er precies is voorgevallen, wordt met een groot aantal getuigen gesproken. Het gaat om mensen uit de omgeving van de verdachte en het slachtoffer, maar ook om mensen die getuige waren van het steekincident', aldus het OM. Naast het forensisch onderzoek op de plaats van het misdrijf, zijn de woningen van de verdachte en het slachtoffer doorzocht op zoek naar aanwijzingen.

Relatieproblemen

De verdachte en het slachtoffer hadden samen een dochtertje van een jaar oud. Het meisje was aanwezig bij het steekincident, maar bleef ongedeerd. Het OM houdt er rekening mee dat de toedracht van het steekincident moet worden gezocht in relatieproblemen tussen de twee. Daar wordt verder onderzoek naar gedaan. De man is de enige verdachte in de zaak.

Categorie:
Provincie: