vrijdag, 19. november 2021 - 10:12

Twee gewonden bij vechtpartij in Gorinchem

Politieagent
Gorinchem

Vanmorgen, vrijdag 19 november, mondde een woordenwisseling op de Drossaartstraat tussen twee buurmannen uit in een vechtpartij. Hierbij is ook gestoken en raakte een 32-jarige man uit Gorinchem gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Een 27-jarige vrouw werd vermoedelijk geslagen en raakte ook gewond, zij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield een 34-jarige man uit Gorinchem aan en doet verder onderzoek naar de toedracht.

Rond 07.50 uur kreeg de politie een melding van een ruzie op de Drossaartstraat in Gorinchem. Ter plaatse bleek het al uit de hand gelopen te zijn en troffen zij een gewonde man met steekwonden aan. Deze 32-jarige man werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bij de schermutseling raakte ook een 27-jarige vrouw gewond, ook zij is voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek naar de verdachte en al snel bleek dat deze zich verschanste in zijn woning aan de Drossaartstraat. Met hulp van de hondengeleider kon de 34-jarige man worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en wordt verhoord. De politie doet verder onderzoek naar wat zich naar nou exact heeft plaats gevonden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: