donderdag, 25. november 2021 - 9:42 Update: 25-11-2021 10:09

Poolse vrouw (28) aangehouden op verdenking neersteken landgenoot

agent-donker-afzetlint
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Hoogerheide

De politie heeft woensdagavond in het Brabantse Hoogerheide een 28-jarige Poolse vrouw aangehouden omdat ze verdacht wordt van poging tot doodslag op een landgenoot. 'Ze was gevlucht maar werd ontdekt in een auto in de omgeving', zo meldt de politie donderdag.

Mes

Woensdag kwam er rond 20.50 uur een melding binnen bij het Operationeel Centrum. In een woning voor arbeidsmigranten aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide zou iemand zijn gestoken en er zou veel bloed liggen. De hulpdiensten spoedden zich naar de woningen. De agenten troffen een slachtoffer met steekwonden onder de douche. In de woning lag een mes op de grond met bloed eraan. 

Vrouw aangehouden

Medische hulpverleners ontfermden zich over het slachtoffer. De politie stelde een onderzoek in. De verdachte, een Poolse vrouw, was weg uit de woning. De woning werd een plaats delict en getuigen werden gehoord. Korte tijd later tipte een getuige de agenten dat er een auto door de straat reed waar de verdachte in zat. Dat bleek zo te zijn. De 28-jarige vrouw is aangehouden voor poging tot doodslag. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. De recherche onderzoekt de zaak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: