maandag, 14. februari 2022 - 13:33 Update: 14-02-2022 13:45

Zangeres Glennis Grace nog steeds vast

clennis grace
Foto: youTube/clennisgrace
Amsterdam

Zangeres Glennis Grace zit nog steeds vast. De zangeres werd zaterdagavond door de politie aangehouden in een Jumbo filiaal in Amsterdam. Zij, haar zoon en een 27-jarige man worden verdacht van het mishandelen van personeel van de supermarkt.

Zoon met e-sigaret in supermarkt

Eerder die avond zou haar 15-jarige zoon zijn aangesproken op het gebruik van een e-sigaret in de winkel. Hier zou enig duw en trekwerk op gevolgd zijn. De zoon van Grace ging hierna naar huis toe.

Grace ging verhaal halen

Glennis Grace is hierop terug gegaan naar de supermarkt om verhaal te halen. Haar advocaat laat weten: ‘Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet.’  De advocaat stelt dat Grace geen geweld heeft gebruikt en uitsluitend heeft geprobeerd een vechtpartij of een begin daarvan te voorkomen.

Nog steeds vast

De politie heeft formeel niet bevestigd dat het om Glennis Grace gaat. Haar advocaat Kerem Canatan deed dat gisteren wel tegenover het ANP. Grace, haar zoon en een 27-jarige man zitten nog steeds vast en de politie heeft de zaak in onderzoek. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: