zondag, 12. juni 2022 - 17:52 Update: 12-06-2022 17:53

Vrouw (23) neergestoken op parkeerplaats in Dordrecht, 22-jarige verdachte aangehouden

agent-donker-afzetlint
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Dordrecht

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige vrouw uit Dordrecht in haar woonplaats neergestoken. 'De verdachte kon kort na het incident worden aangehouden. Het betreft een 22-jarige man ook uit Dordrecht', zo meldt de politie zondag.

Melding steekincident

Het is rond 04.00 uur in de ochtend als de politie de melding ontvangt van een steekincident op een parkeerplaats aan de Middelweg in Dordrecht. 'Als de collega’s aankomen, zien zij de vrouw ogenschijnlijk, zwaargewond liggen', aldus de politie. 

Snel handelen omstanders 

Er zijn op dat moment een aantal personen die het slachtoffer bijstaan en ook getuigen zijn geweest van het incident. Door het snelle handelen van de omstanders en agenten kon het slachtoffer vervoerd worden naar het ziekenhuis.  Zij was even bewusteloos geweest maar werd bij bewustzijn vervoerd door de ambulance.

Woordenwisseling

Getuigen verklaarden aan de politie dat er voorafgaand het steken een woordenwisseling heeft plaatsgevonden tussen de verdachte en het slachtoffer. Middels de getuigenverklaringen kon de politie even later de 22-jarige Dordtenaar aanhouden. Hij zit op dit moment nog steeds vast.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: