donderdag, 16. juni 2022 - 16:52

Politie start onderzoek na aantreffen overleden vrouw

Aanhouding op straat
Foto: Politie
Velzen-Zuid

In recreatiegebied Spaarnwoude aan de Oostbroekerweg in Velsen-Zuid trof de politie woensdagmiddag 15 juni het lichaam aan van een 35-jarige vrouw uit Amsterdam. Een 40-jarige man uit Amsterdam is aangehouden. De politie doet onderzoek.

Woensdagochtend rond 02.30 uur kreeg de politie een melding van een vermissing. Naar aanleiding van de melding werd direct een zoekactie gestart in recreatiegebied Spaarnwoude. Woensdag rond 13.30 uur trof de politie het lichaam aan van de 35-jarige Amsterdamse vrouw langs de Oostbroekerweg ter hoogte van de Valleiweg in Velsen-Zuid. De recherche doet onderzoek naar de doodsoorzaak en gaat op dit moment uit dat de vrouw om het leven is gekomen door een misdrijf. Het is nog onduidelijk wat precies gebeurd is. De politie doet daar onderzoek naar.

Aanhouding

Een 40-jarige man uit Amsterdam is aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Hij is ingesloten en wordt vrijdag 17 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris. De verdachte zit in beperkingen.  

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: