zondag, 29. januari 2023 - 13:38

Overleden persoon aangetroffen na brand bedrijfspand

politie-afzetting-linten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Schelinkerhout

In de vroege ochtend van zondag 29 januari ontstond door een nog onbekende oorzaak brand in een bedrijfspand met meerdere units aan de Dorpsweg in Schellinkhout. De politie heeft vanmorgen een overleden persoon aangetroffen in een unit. De politie doet momenteel onderzoek naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van de brand.

Omstreeks 03.10 uur kwam de melding van de brand. De hulpdiensten gingen er direct heen en ontruimde het bedrijventerrein, diverse omliggende woningen en bewoners werden door bevolkingszorg opgevangen. Ook werd in verband met waterwinning de N506 ter hoogte van Schellinkhout tijdelijk volledig afgesloten. De brandweer heeft de brand geblust en wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar andere gebouwen.

Rond 11.00 uur trof de politie de overleden persoon aan in een unit. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van de brand. Zo wordt onder andere forensisch onderzoek verricht en gesproken met de betrokkenen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: