maandag, 24. april 2023 - 15:34 Update: 24-04-2023 15:39

Man (63) aangehouden voor steekincident Helmond met drie gewonden

agent-bellen-donker
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Helmond

Zondagavond kort voor middernacht raakten in totaal drie personen gewond tijdens een steekincident in de Beelsstraat in Helmond. 'Dit meldt de politie maandag.

Man (63) aangehouden

'We hebbeen een 63-jarige man uit Helmond aangehouden als verdachte voor het steekincident. Wij doen verder onderzoek naar de toedracht', aldus de politie.

Melding ruzie

De politie kreeg zondag kort voor middernacht melding van een ruzie in de Beelsstraat in Helmond. Daar aangekomen bleken in totaal drie personen gewond te zijn.  Alle drie de slachtoffers zijn door een arts behandeld. De politie verrichtte buurtonderzoek en nam diverse getuigenverklaringen op. In totaal raakten drie personen gewond. Het gaat om de 63-jarige man uit Helmond, die door de politie is aangehouden, en om een 29-jarige vrouw en 31-jarige man, beiden ook uit Helmond.

Aanhouding

Het onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van een 63-jarige man uit Helmond die ook gewond raakte tijdens het steekincident. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt vandaag verhoord over het incident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: