maandag, 1. april 2024 - 20:52 Update: 01-04-2024 20:52

Verdachte vast na dodelijk steekincident

schietpartij-recherche-donker-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Beekbergen

Zondagnacht op maandagochtend rond 02.00 uur, vond er een conflict plaats in een huisje op een park aan de Kaapbergweg in Beekbergen. Dat conflict was tussen meerdere personen. In eerste instantie raakten daarbij twee mannen gewond, vermoedelijk door een steekincident. Een van de gewonde mannen is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Deze 32-jarige man uit Beekbergen is vanmiddag overleden.

Bij het conflict raakte een andere 21-jarige man eveneens verwond. Hij is ter plaatse door de ambulance behandeld. Door de politie is in de directe omgeving een 26-jarige man gearresteerd op verdenking van strafrechtelijke betrokkenheid bij het steekincident. Hij is evenals de slachtoffers woonachtig in Beekbergen.

In de loop van deze maandag werd duidelijk dat er een derde slachtoffer op het terrein was. Deze 22-jarige man is vannacht gewond geraakt tijdens het conflict en heeft daarbij een hoofdwond opgelopen. Dit derde slachtoffer is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan voor medische behandeling. Ook hij is woonachtig in Beekbergen.

Onderzoek

Vannacht is de aangehouden verdachte overgebracht en ingesloten op het politiebureau; hij wordt verhoord over het steekincident. Daarnaast zijn er meerdere getuigen op het terrein gehoord over het conflict, de mishandeling en het steekincident. Specialisten hebben forensisch onderzoek gedaan in en rondom het huisje waar het geweldsincident plaatsvond. Het onderzoek gaat de komende dagen verder.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):