maandag, 11. december 2006 - 7:00

De mobiele speelneus een groot succes!

Terneuzen

De laatste week van 2006 (week 52) rijdt de mobiele speelneus niet. Maar vanaf 10 januari 2007 is hij er weer.Inmiddels rijdt de mobiele speelneus alweer een aantal maanden door Terneuzen en doet een 6-tal locaties aan. Het doel van de speelneus is om zoveel mogelijk kinderen te laten samenspelen op meerdere locaties in de gemeente Terneuzen.

Het vrachtwagentje vol speelmateriaal dat uitgeleend wordt aan kinderen van 4 t/m 13 jaar is een groot succes. Steeds meer kinderen weten de weg te vinden naar de mobiele speelneus.

Het aanwezige speelmateriaal bestaat o.a. uit skeelers, steps, skateboards, gezelschapsspellen, knutselmateriaal, boekjes, computerspelletjes en nog veel meer. Het speelgoed kunnen de kinderen lenen als ze in het bezit zijn van een pasje. Dit ‘speelneuspasje’ krijgen de kinderen gratis als ze zich inschrijven. Dit kan door persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en een recente pasfoto mee te nemen.

De kinderen betalen met neuzo‘s, het eigen speelneusgeld. Bij de (gratis) inschrijving ontvangt ieder kind 50 neuzo’s. Op de plaats waar de mobiele speelneus staat kunnen kinderen neuzo’s verdienen door zich o.a. goed te gedragen, samen te spelen met andere kinderen, andere kinderen te helpen, helpen met het schoonhouden van het terrein enzovoort.
Het pasje gaat weer mee naar huis na het spelen !
Provincie:
Tag(s):