zaterdag, 15. april 2006 - 14:39

Duivense sportkampioenen 'in the picture'

Duiven

De gemeente Duiven wil tijdens de Nationale Sportweek 2006 op zaterdag 22 april a.s. alle Duivense kampioenen huldigen. Duiven Pro Sport zet daarmee alle individuele- en team-kampioenen uit het sportseizoen 2005-2006 van iedere tak van sport tijdens de Sportpromotiedag 2006 'in the picture'.

Een oproep daarvoor is specifiek gericht op de sportverenigingen, die hun leden uit de gemeente Duiven betrekken. Het is echter ook mogelijk dat kampioenen uit het sportseizoen 2005-2006 die niet lid zijn van een sportclub uit de gemeente Duiven, maar wel in de gemeente wonen, worden gehuldigd. Ook zij worden individueel uitgenodigd om zich aan te melden voor de huldiging van de Duivense sportkampioenen uit het afgelopen sportseizoen.

Tijdens de Sportpromotiedag op zaterdag 22 april a.s. zal het nummer 'We are the champions' van Queen veelvuldig over de sportcomplexen aan de Eltensestraat schallen. Een kampioenschap is per slot van rekening een bijzondere prestatie en dat stimuleeert met name de jeugd om zich in te zetten voor nog betere prestaties.

Duiven Pro Sport heeft overigens kickboxer Ray Staring, als inwoner van de gemeente Duiven bereid gevonden samen met de wethouder om 11.00 uur de opening van de Sportpromotiedag 2006 te verrichten. Ray Staring heeft in 2004 de Wereldtitel kickboxen in Wenen veroverd. ’s Middags verzorgt Ray Staring een demonstratie kickboxen en kunnen geïnteresseerde jongeren deelnemen aan een kickbox-clinic. Voor speciale kickbox attributen wordt gezorgd.

De Sportpromotiedag 2006 wordt gehouden op zaterdag 22 april van 11.00 tot 17.00 uur in de sportaccommodaties De Endesprong, turnhal Mobilis en de sportruimte van het Candea College aan de Eltensestraat.
Provincie:
Tag(s):