maandag, 10. april 2006 - 14:25

Eerste uitnodiging openingsfeest Sportstad Heerenveen overhandigd

Mildam

Nog veertien weken en dan gaan de deuren van Sportstad Heerenveen open tijdens een groots openingsspektakel op 13, 14 en 15 juli. Tijdens deze opening wordt een uniek theaterspektakel met als titel: “De Heeren van het Veen � opgevoerd. Alle inwoners van de gemeente Heerenveen krijgen van burgemeester Peter de Jonge een uitnodiging voor de opening en het theaterspektakel ‘De Heeren van het Veen’.

Maandag was de overhandiging van de eerste officiële uitnodiging voor het openingsfeest van Sportstad Heerenveen. De uitnodiging werd symbolisch door burgemeester Peter de Jonge, hoofdrolspeler Peter Tuinman en regisseur Jos Thie overhandigd aan Hiltje Leffering, schooldirecteur van de Tjongerschool in Mildam. Alle kinderen van alle basisscholen uit de gemeente Heerenveen zijn betrokken bij het theaterspektakel. De Tjongerschool levert ook een belangrijke en intensieve bijdrage aan het spektakel.

Vanaf dinsdag 11 april worden de uitnodigingen naar alle inwoners verstuurd. Bij deze uitnodiging zit een kaart waarmee op bepaalde ‘ophaaldagen’ in de wijken en dorpen gratis toegangskaarten kunnen worden opgehaald.
Provincie:
Tag(s):