vrijdag, 3. maart 2006 - 20:20

Jongens proberen vrouw te beroven

Hengelo

Dinsdagmiddag 28 februari tussen 15.15 en 15.30 uur fietste een 47 jarige vrouw uit Hengelo op het fietspad van de Carl Muckstraat in Hengelo. Toen zij bijna ter hoogte van de Tom Mandersstraat reed, passeerde zij drie voetgangers, alledrie jongens. In het voorbijgaan werd zij door een van hen van haar fiets geduwd en kwam zij in de bosjes terecht met haar fiets bovenop zich en haar tas daar tussen geklemd. Een van de jongens probeerde haar tas te pakken maar dit lukte niet. Hierna ging het drietal er vandoor in de richting van de Noordelijke Esweg.

De vrouw heeft op diverse plekken pijn maar hoefde zich niet onder doktersbehandeling te laten stellen. Haar kleding raakte door de val beschadigd.
De drie jongens zijn 16 tot 18 jaar oud en hebben een getinte huidskleur.

Een van hen is ongeveer 1.90 meter lang, heeft een slank postuur en donker haar. Hij droeg een blauwe baseball pet met het logo van Nike, een korte stoffen jas in de kleur zwart en een zwarte spijkerbroek.
De tweede jongen is vrij klein, heeft een fors postuur, een bol gezicht en krullend haa r. Hij droeg kleding in een lichte kleur, vermoedelijk beige.
Van de derde jongen zijn geen verdere gegevens bekend.

De politie verzoekt getuigen zich te melden via het nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):