donderdag, 30. maart 2006 - 19:30

Pakketten uit bestelbussen gestolen

In Goes, Vlissingen en Zierikzee zijn donderdag pakketten weggenomen uit drie verschillende bedrijfsauto’s. Rond 11.00 uur had de chauffeur van een bestelbus zijn auto afgesloten achtergelaten op de Singelstraat in Goes om een pakketje af te leveren. Toen hij enkele minuten later bij zijn bus terugkwam, was de laadruimte doorzocht en bleek er een pakket te ontbreken.

Tussen 12.00 en 12.30 uur zijn in een onbewaakt ogenblik een viertal pakketten weggenomen uit een bestelauto, vermoedelijk is dit gebeurd op de Bussestraat in Vlissingen. De bestuurder ontdekte de diefstal toen hij bij een volgende klant goederen moest afleveren.

In Zierikzee had een chauffeur zijn bedrijfsauto rond 13.45 uur geparkeerd op de Schuithaven. Ook hij had zijn auto afgesloten achtergelaten om pakketjes af te leveren. Bij de volgende klant kwam hij tot de ontdekking dat er een vijftal pakketten weg waren. De waarde en inhoud van de weggenomen pakketten is niet bekend. In alle gevallen werd er geen braakschade ontdekt.
Provincie:
Tag(s):