dinsdag, 11. juli 2006 - 13:31

Verdachten van brute mishandeling aangehouden

Enschede

Met de aanhouding van een 35 jarige man en een 32 jarige vrouw uit Enschede, denkt de politie een brute mishandeling te hebben opgelost. De twee zouden in de nacht van donderdag 25 mei op vrijdag 26 mei jl. een 60 jarige Enschedeër op de Hofteweg in zijn woonplaats hebben mishandeld.

De man liet om 00.15 uur zijn hond uit langs het fietspad. Plotseling zag hij een man en een vrouw staan die hem vroegen wat hij daar deed. Voordat hij antwoord kon geven werd de man tegen de grond gegooid en met een zaklamp op zijn hoofd geslagen. Het schoppen en slaan ging nog enige tijd door waarna ze de man gewond achterlieten.

Het slachtoffer kon met moeite naar huis strompelen. Hij belde de politie en werd door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek hij aan de brute mishandeling een hoofdwond en gekneusde ribben te hebben opgelopen.

Via de Meld Misdaad Anoniem telefoonlijn kreeg de politie een tip binnen en startte direct een onderzoek. Naar aanleiding daarvan konden de twee verdachten op maandagavond in de woning van de 32 jarige vrouw worden aangehouden.
De vrouw weigerde mee te werken en werd met gepast geweld in de boeien geslagen. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):