woensdag, 15. november 2006 - 15:12

Vrouw (47) vermist

Almelo

Sinds dinsdagavond 14 november wordt de 47-jarige mevrouw Toos Tieman-Ring uit Almelo vermist. De vrouw verliet die avond rond 20.30 uur in verwarde toestand de woning van haar dochter in de Almelose wijk “De Riet�. Zij is daarna niet bij haar eigen woning aangekomen. Omdat zij dringend medicijnen nodig heeft wordt het ergste gevreesd.

Toos Tieman is in het bezit van een grijs/blauwe damesfiets van het merk Gazelle. De fiets heeft donkergroene fietstassen en een klein zwart tasje aan het stuur.

Het signalement van Toos Tieman-Ring luidt:
Klein van stuk, ongeveer 1.70 m lang, een stevig ietwat gezet postuur en kort stekelig rood/bruin haar. Op het moment van haar verdwijnen was zij gekleed in een donkere broek en een felroze trui met daarover een donkergroene ¾ stoffen jas en zwarte schoenen.

Inmiddels is door de familie en de politie een zoektocht gehouden, waarbij gebruik is gemaakt van een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten. Het zoeken heeft nog niet het gewenste resultaat gehad.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de vermiste vrouw na dinsdagavond 20.30 uur nog hebben gezien of weten waar zij op dit moment verblijft. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Almelo van de politie Twente, te bereiken via 0900-8000.
Provincie:
Tag(s):