woensdag, 21. maart 2007 - 14:53

Hond overleeft mishandeling niet

Stein

Een hond heeft afgelopen maandag een mishandeling in Stein niet overleefd. Zijn baasje moest op doktersadvies de viervoeter laten inslapen, zo meldt de politie.

De mishandeling vond plaats op de Meers in Stein waar een 45-jarige man uit Thorn samen met zijn vrouw en drie honden wandelde. Zij werden vervolgens door een vrouw uit Stein aangesproken met de vraag of zij met hun honden aan de andere kant van de weg wilden gaan lopen. De vrouw uit Stein was namelijk ook met haar man en honden aan de wandel.

Toen beide koppels ruim van elkaar verwijderd waren, werden alle honden losgelaten. Hierop renden twee honden naar elkaar toe en begonnen direct met elkaar te vechten. De onbekende man uit Stein rende naar de honden toe en begon de hond van het koppel uit Thorn meerdere malen te schoppen. Hierop gingen de honden uit elkaar. Dezelfde man bedreigde vervolgens diverse malen de man uit Thorn en sloeg hem zelfs in zijn gezicht.

De verdachte reed daarna met hoge snelheid weg in een witte terreinwagen. Het slachtoffer ging vervolgens met de mishandelde hond naar de dierenarts. Het dier was zodanig gewond dat de dierenarts de hond heeft moeten laten inslapen.
Provincie:
Tag(s):