donderdag, 1. februari 2007 - 19:04

Jongen pleegt ontucht met 7-jarig meisje

Oldenzaal

Een 7-jarige meisje uit Oldenzaal is maandag 29 januari onzedelijk betast door een tot nu toe onbekende jongen. De ouders hebben dezelfde avond nog aangifte gedaan bij de politie. Dit maakte de politie vandaag bekend.

Het meisje was rond 16.45 uur een brief voor haar ouders gaan posten in de brievenbus bij het winkelcentrum “Kloosterland� bij haar in de buurt. Een jongen op een fiets had haar aangesproken en haar aangeboden haar op de fiets naar huis te brengen. In plaatst van haar naar huis te brengen had hij haar meegenomen naar een leegstaande woning ergens in de buurt en hij had in de tuin van die woning ontuchtige handelingen bij haar verricht. Hierna heeft de jongen haar weer op de fiets meegenomen en haar in de buurt van haar woning laten gaan en is ze lopend naar huis gegaan.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld. In het kader van het onderzoek is er donderdag 1 februari aan het eind van de middag een buurtonderzoek gehouden. Een en ander heeft plaatsgevonden in de wijk de Essen in Oldenzaal. De politie is nog op zoek naar de jonge op de fiets.
Provincie:
Tag(s):