donderdag, 29. maart 2007 - 21:47

Swifferteam roept drugshandel een halt toe

Emmen

Nadat er bij de politie diverse klachten waren binnen gekomen over drugsoverlast heeft het Swifferteam van de politie woensdagmiddag drie drugsdealers aangehouden. Het speciale Swifferteam van de politie houdt zich bezig met het verzamelen van informatie over drugsoverlast, om zo het drugsdealen in en rond Emmen zo snel mogelijk een halt toe te roepen.

Alle tips en meldingen die bij de politie binnen komen met betrekking tot drugsoverlast worden door het team zorgvuldig gewogen om vervolgens tot actie te kunnen over te gaan. De politie hoopt met deze aanpak het drugsdealen in en rond Emmen zo snel mogelijk een halt toe te roepen en daarmee de overlast op straat en de wijken zoveel mogelijk te beperken.

De drie aangehouden verdachten die veel op straat zouden dealen zijn ingesloten voor verhoor. Het gaat om een 19 - jarige, een 21 - jarige en een 23 - jarige man uit Emmen. Eén van de verdachten is aangehouden op straat in de woonwijk Bargeres. De andere twee mannen werden aangehouden in een woning aan de Weytackers.

Bij het doorzoek van de woning heeft de politie een hoeveelheid harddrugs en geld inbeslaggenomen.
Provincie:
Tag(s):