vrijdag, 23. februari 2007 - 16:21

Theatermaker schrijft verhalenwedstrijd uit

Regio

Ter ere van zijn 20-jarig jubileum heeft theatermaker Rob Heiligers een verhalenwedstrijd voor kinderen op de Drentse basisscholen uitgeschreven. Alle kinderen worden opgeroepen om een ‘waargebeurd avontuur’ te schrijven uit hun eigen leven.

De schrijver van het mooiste verhaal wint een gratis voorstelling “Zaalvolverhaal� van Theater Rob Heiligers voor een publiek van maximaal 80 personen naar eigen keuze. De winnaar kan op deze manier zijn of haar schoolklas of familie trakteren op een leuke theatervoorstelling.

Met het organiseren van een verhalenwedstrijd wil Rob naast het vieren van zijn jubileum aandacht geven aan zijn nieuwe voorstelling “Zaalvolverhaal�, waarin de verhalen van het publiek zelf de hoofdrol spelen. Dit blijkt een bron van creativiteit, vermaak en verwondering op te roepen. Kinderen en volwassen luisteren en kijken naar elkaars ervaringen, leven mee, herkennen en erkennen. Dit alles ter ‘lering en vermaeck’ en ter bevordering van onderlinge betrokkenheid en verbondenheid.

De zelfgeschreven waargebeurde verhalen kunnen tot 1 april 2007 worden gestuurd naar info@robheiligers.nl of per post naar Middelberterweg 48, 9723 EW Groningen.
De verhalen worden gelezen en beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Rob zelf.
Provincie:
Tag(s):