zondag, 17. augustus 2008 - 20:46

14-jarige Eddyson Dijkhoff vermist

Groningen

De politie onderzoekt de vermissing van de 14-jarige Eddyson Dijkhoff uit Groningen. Eddyson is vrijdagmiddag omstreeks 13.00 uur vertrokken uit zijn ouderlijke woning aan de Kastanjelaan in Groningen. Hij vertrok op een lichtblauwe herenfiets.

Zaterdagochtend is hij nog gezien in een bushokje langs de N360 in Ten Boer. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Eddyson heeft een bruine huidskleur en is 14 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft donker, kort krullend haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek met witte gympen. Verder droeg hij een zwarte blouse, waarvan het onderste deel van de mouwen grijs is. Verder had hij een wit vest met capuchon en dunne zwarte strepen bij zich. Ook heeft hij een zwarte, nylon jas meegenomen.

Eddyson draag aan zijn rechterpink een gouden ring. Verder draagt hij een zilverkleurige halsketting en een zilveren armband. In de armband staat zijn naam gegraveerd. Daarnaast draagt Eddyson een bril en een beugel.

Eddyson blijft normaal gesproken nooit zonder bericht weg. De familie maakt zich inmiddels ernstig zorgen. De politie onderzoekt de vermissing van deze jongen en vraagt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats of hem ergens gezien hebben contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):