donderdag, 20. maart 2008 - 16:05

Ali Gunyar tegen William Diender 2 op 'Born2Fight'

Westervoort

Wie tweede paasdag echt eens iets heel anders zoekt dan overvolle meubelboulevards, kan terecht in sporthal de Pals in Westervoort. Daar vindt de tweede editie van het vechtsportgala 'Born2Fight' plaats. Zelfs leeg dwingt de ring al respect af. Het publiek zal kennis maken met een tak van sport welke in de volksmond maar al te vaak als agressief wordt betiteld, maar het tegendeel is waar. Het publiek zal getrakteerd worden op sportieve duels met topsporters.

De passie en intentie waar de sporters hun liefde in deze tak van sport leggen zal een ieder doen verbazen. Neem de indrukwekkende opkomst van de sporters met ieder zijn eigen showelement en muziek.

In deze 2e editie die groots is aangepakt vechten de Westervoorder Dion Staring tegen de sterke Utrechter Billy Kaptijn. Dit gevecht zal gaan tussen de rode baret en de groene baret uit Utrecht allebei militairen, dit zal een freefightpartij zijn.

Hoofdpartij is ook Ali Gunyar (Eindhoven) tegen William Diender 2 sterke vechters die in de top tien zitten wereldwijd.

Verder zullen ook Joost Bauhaus uit Arnhem het opnemen tegen Abdel Ikmich uit Tilburg dit zal op K1 regels worden gevochten.
In totaal kunt u kijken naar 28 toppartijen.

U krijgt dus een grootste show ooit te zien op Westervoorts grondgebied.
Categorie:
Tag(s):