woensdag, 7. mei 2008 - 22:25

Gigi Ravelli racet naar Peking

Amsterdam

Gigi Ravelli, bekend als Lorena in Goede Tijden Slechte Tijden neemt deel aan de Peking Challenge die coureurs naar de Olympische Spelen in Peking voert. Autocoureur Christian Albers heeft Gigi voor De Grote Beurt opgegeven zodat zij in een topauto mee kan doen aan deze uitdaging.

De Peking Challenge gaat op 12 juli van start en vertrekt vanaf Amsterdam. Deze autorit van ruim 11.500 kilometer, duurt 27 dagen. De route gaat door Duitsland, de Baltische staten, Rusland, Mongolië en China. Tijdens deze reis proberen Christian en Gigi zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor onder andere het goede doel Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. De tour is een enorme uitputting zijn die veel vraagt van het doorzettingsvermogen, de energie en kracht van de deelnemers en kan alleen slagen door een ultieme samenwerking tussen de inzittenden. Daarom is het van belang dat Gigi zich voortbeweegt in een auto die dit vergemakkelijkt en hier gaat Christian samen met het programma De Grote Beurt voor zorgen.

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Christian samen met designer Alexander Bannink verantwoordelijk is voor het design en de verbouwing van de auto, een Landwind. In twee weken tijd zorgen zij er voor dat deze Chinese 4WD wordt omgebouwd tot een Oosterse woestijnbak die zijn weerga niet kent. Zij worden hierin bijgestaan door presentatrice Suzanne de Jong,
Categorie:
Tag(s):