zaterdag, 26. januari 2008 - 23:41

Meisje aangereden door vrachtwagen

Nijverdal

Een 16-jarig meisje uit Nijverdal werd vrijdagochtend 25 januari aangereden door een bestuurder van een vrachtwagen, toen zij met haar fiets over de rotonde op de G. van der Meulenweg in Nijverdal reed. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Op vrijdag 25 januari meldde zich een 16-jarig meisje uit Nijverdal bij de politie. Ze vertelde dat ze omstreeks 07.00 uur vrijdagochtend was aangereden door een vrachtwagenchauffeur op de rotonde van de G. van der Meulenweg in Nijverdal.

Vanaf de Grotestraat naderde een vrachtwagen de rotonde. Op de rotonde kwam de bestuurder in aanrijding met de 16-jarige fietsster. Het meisje kwam hierbij ten val.

De bestuurder van de vrachtwagen en twee getuigen wilden het meisje helpen. In eerste instantie leek dit de 16-jarige niet nodig. Bij nader inzien blijkt er echter flinke schade aan haar fiets te zijn.

De politie wil daarom graag alsnog in contact komen met de bestuurder van de vrachtwagen. Tevens wil de politie graag in contact komen met een fietser en bestuurder van een andere vrachtwagen die aanboden te helpen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Twente.
Provincie:
Tag(s):