donderdag, 17. juli 2008 - 17:52

Opsteken sigaret in kroeg leidt tot mishandeling

Weert

Een 36-jarige man uit Weert is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling bij een horecagelegenheid in de Maasstraat. De commotie ontstond toen de Weertenaar een sigaret opstak, meldt de politie.

Even voor half twee kwam bij de politie een melding binnen van de bedreiging waarna agenten direct poolshoogte namen. Na onderzoek bleek dat een 53-jarige man uit Weert samen met zijn vrouw in de horecagelegenheid aanwezig was toen de verdachte binnenkwam. Er ontstond een woordenwisseling over een sigaret die hij opstak.

Vervolgens uitte hij bedreigingen en pakte het slachtoffer vast. Al duwend en trekkend liepen ze naar de uitgang. De verdachte kwam nog enkele malen terug, daarbij raakte hij het slachtoffer met een terrasstoel en barkruk. Toen personeel de deur op slot deed, stond hij met een autokrik voor de deur en uitte opnieuw bedreigen.

Even later werd hij gearresteerd. Daarbij waren agenten genoodzaakt om pepperspray te gebruiken. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):