woensdag, 19. november 2008 - 12:11

Overvallers bedreigen bewoner en lossen een schot

Rosmalen

Bij een overval dinsdagavond op een woning in Rosmalen, hebben gewapend over-vallers een schot gelost op de inwoner van het pand.

Dinsdagavond om zes uur is een woning aan de Lunerkampweg overvallen door in ieder geval twee gewapende mannen met bivakmutsen op.

In de woning zitten meerdere kamers die ver-huurd worden. Een van de kamers wordt gehuurd door een 61-jarige man. Op het moment van de overval zit hij op zijn kamer als de deur opengeduwd wordt door twee mannen waarvan er één een vuurwapen in zijn hand heeft. Ze eisen geld van de man of hij wordt neergeschoten.

Het slachtoffer heeft geen geld en zegt dat ook. Er valt een schot, gelukkig wordt niemand geraakt. De man vreest voor zijn leven en rent naar de overvallers toe. Die maken dat ze weg-komen en verlaten de woning. Ze zijn vermoedelijk in een klein model auto vertrokken. Het signalement van de daders is: slank postuur en beiden geheel in het zwart gekleed met zwarte bivakmutsen en zwarte handschoenen. Ze zijn zonder buit vetrokken. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft tevergeefs naar de daders uitgekeken.
Provincie:
Tag(s):