dinsdag, 6. mei 2008 - 21:42

Sportstad The City op Plein 13

Bergen op Zoom

Donderdag 16 mei 2008 opent Mission Olympic, The City haar ‘stadspoort’ voor de jeugd uit de gemeente Bergen op Zoom. The City is een Olympische sportstad, waarin jongeren tussen de 12 en 19 jaar onder professionele begeleiding van de Bergse sportverenigingen kennis kunnen maken met verschillende sporten.

The City zal in het teken staan van de finals van het naschoolse sportstimuleringsproject Topscore. Dit unieke openluchtevenement vindt plaats op Plein 13 en is gratis toegankelijk. Mission Olympic, The City is een initiatief van NOC*NSF en Coca-Cola Nederland en is door de gemeente Bergen op Zoom hier naar toe gehaald.

Het doel van Mission Olympic, The City is om sport en beweging onder jongeren te bevorderen door ze op een leuke, informele manier kennis te laten maken met verschillende takken van sport in de gemeente Bergen op Zoom en ze vooral het plezier van sporten te laten ervaren. Uitgangspunt voor alle betrokkenen is om ook na het evenement jongeren te blijven boeien voor sport en een actieve leefstijl.
Provincie:
Tag(s):