donderdag, 31. januari 2008 - 10:01

Verleidelijke presentatie nieuwste motorfietsen op MOTORbeurs

Utrecht

MOTORbeurs Utrecht is woensdagavond van start gegaan met een exclusieve voorbezichtiging van de speciale importeurshal. De fonkelnieuwe modellen van 2008 staan in volle glorie opgesteld, ter verleiding van het enthousiaste motorpubliek dat van donderdag tot en met zondag massaal in Jaarbeurs Utrecht wordt verwacht. De motormanifestatie trok vorig jaar meer dan 90.000 liefhebbers.
De gezamenlijke importeurspresentatie is een primeur en komt op een goed moment. De verkoop van nieuwe motorfietsen ging het afgelopen jaar met bijna tien procent omhoog, maakte BOVAG onlangs bekend. De verwachtingen voor het komende jaar zijn onverminderd positief.

Naast nieuwe motorfietsen zijn op MOTORbeurs Utrecht duizenden goede occasions te koop, onderdelen en accessoires. Dit aanbod wordt omlijst met een attractief evenementenprogramma, zoals modeshows, stunts, presentaties en interviews. Zaterdag en zondag verzorgt actrice, zangeres en fervent motorrijdster Tatjana Simic in totaal vier optredens.

De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2008 zijn donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari van 10.00 tot 22.00 uur, op zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10.00 tot 18.00 uur. De totale oppervlakte van de beurs is ruim 55.000 m², verdeeld over zes hallen. Bezoekers kunnen de motor gratis parkeren op de beveiligde KNMV parkeerplaats bij P3.
Categorie:
Tag(s):